volgende workshop

Freestyle voetbal

– door: Guido van Moorselaar
– prijs: €15,00 p.p.
– datum: zondag 12 februari, 11:00-12:30

OTBmovement Workshops Volgende Maand

volgende workshop

wordt nog bekend gemaakt

– door: ???
– prijs: Onbekend
– datum: onbekend

Mijn naam is Guido van Moorselaar, ben 14 jaar actief in de freestyle voetbal community en het is uitgegroeid tot mijn fulltime baan.

Graag breng ik freestyle voetbal als sport en als kunstvorm onder de aandacht door middel van shows, lessen/workshops, presentaties, events en theater. Zelf ben ik een groot fan van movement en dat breng ik graag over vanuit mijn eigen discipline. We gaan aan de slag met de bal waarin jij verschillende basistechnieken gaat leren van freestyle voetbal. Denk aan het balanceren van de Bal in de Nek, Around the Worlds en Zittende trucs. Daarentegen ga jij ook aan de slag met jouw creativiteit en jouw mouvement om te kijken hoe we dat kunnen samensmelten met de bal.

Ik heb er ieder geval zin in! Ik hoop je ook te zien bij OTBmovement!

Guido van Moorselaar

Bij OTBmovement staan we voor creativiteit en een opwaartse leercurve. Om dit in daden om te zetten, nodigen we elke maand een gast docent uit. Een specialist die met zijn of haar kennis onze visie kan verbreden en helpt met het behalen van onze doelen. Denk aan een poppindanser, MMA-vechter, circusartiest of zelfs een ademhalingsexpert.